Topper ’t Goy – Odijk op komst

Voetbal Redactie

Omdat Odijk zaterdagmiddag op het sportpark aan de Singel de ‘Bunnikse streekderby’ met 4-2 won, zijn de geel-zwarten opgerukt naar de tweede plaats in het Krommerijn-klassement om de Hans van Echtelt-Cup.  Odijk kwam overigens al snel op achterstand via Bas de Bruin die uit een scrimmage als winnaar tevoorschijn kwam. De thuisclub antwoordde snel via de gelijkmaker van Jerome Gijsbertsen die de Werkhovense doelman Tom Klever verraste met een effectvol afstandsschot.

Na een afgekeurde goal van Milton van Dam (buitenspel) nam Odijk stevig de touwtjes in handen en liep vlot uit naar 4-1 via twee treffers van Hidde Maat en een van Jimi Lee Chan. Invaller Gilles Vernooy (Aurora) bracht uit een strafschop de eindstand op 4-2. Voor de wedstrijd werd een minuut stilte in acht genomen voor Jordy Mocking, speler en aanvoerder van Odijk 2, die in december plotsdeling is overleden.

Komende zaterdag staat de topper tussen ’t Goy en Odijk op het programma, met als inzet de eerste plaats in het tussenklassement van de Krommerijn-strijd om de Hans van Echtelt-Cup.