Uitstekende start seizoen Jong FC Utrecht

Voetbal Redactie

Jong FC Utrecht boekte gisterenavond een knappe overwinning op Jong AZ. De huidige koploper in de Keuken Kampioen divisie maakte nog wel een doelpunt, maar dat werd afgekeurd. Jong FC Utrecht zette door en wist na een uur spelen met na een mooi samenspel van Gabriël Culhaci en Djevencio van der Kust de bal bij Nick Venema te krijgen die met een kopbal de 0-1 scoorde, wat ook de eindstand bleef. Voor Jong FC Utrecht betekent het dat ze, sinds de promotie naar eerste divisie, de beste seizoensstart ooit beleven.

Voorafgaand aan het duel stond de teller na vier duels op vijf punten (één overwinning, twee keer een gelijkspel en één nederlaag), met deze drie punten erbij komt de teller op acht punten te staan. Jong FC Utrecht vindt zichzelf momenteel op de negende positie.

De ploeg van Hoofdtrainer Darije Kalezic komt aankomende maandag alweer in actie. Op die dag nemen de Domstedelingen het op tegen de beloftenploeg van PSV. De Brabanders speelden vandaag tegen Jong Ajax. Die wedstrijd eindigde in een 3-1 overwinning voor Jong PSV. Aanstaande maandag wordt er om 20.00 uur op Sportcomplex Zoudenbalch afgetrapt voor het duel met de Brabanders.