USV Hercules verhuurt tennisbanen via Inviplay

Varia Redactie

De website www.inviplay.nl groeit hard in Utrecht. Op inviplay.nl geef je aan welke sport(en) je leuk vindt en geef je een maximale reisafstand op. Zodra iemand een activiteit organiseert krijg je een uitnodiging om mee te doen, zonder dat je lid hoeft te zijn van de vereniging waar je samen wil gaan sporten. Elke deelnemer betaalt een klein bedrag per keer en dit levert dus extra inkomsten op. Inmiddels kunnen sportlocaties hun locatie ook via Inviplay verhuren. Zo verhuurt het Utrechtse USV Hercules tennisbanen op momenten dat deze leeg staan.

Alles draait bij Inviplay om samen sporten. Boaz Keurentjes, één van de bedenkers: ‘Samen sporten is gezelliger en dat zorgt ervoor dat je het vaker doet. We zien dat mensen via Inviplay weer ervaren hoe goed het voelt om te sporten. Vanwege het sociale contact maar ook omdat fanatiek bezig zijn een lekker gevoel geeft.’

Veel mensen hebben het voornemen om meer te sporten maar doen dit om allerlei redenen uiteindelijk niet. Sommige mensen willen niet vastzitten aan lidmaatschap, anderen kennen gewoon niet genoeg mensen. Inviplay haalt veel van dit soort drempels weg.

Het werkt heel simpel: je vult je e-mailadres in op www.inviplay.nl, daarna krijg je invites als iemand de sport gaat doen die jij leuk vindt. Bijvoorbeeld van een groepje dat lekker gaat voetballen in het park of basketballen bij een vereniging. En natuurlijk kun je ook zelf voorstellen om iets actiefs te gaan doen.

 Inviplay is voor zowel sporters als organisatoren gratis te gebruiken.