Dalto bereikt finale play-offs

De doelrijke wedstrijd tegen Groen Geel uit Wormer werd in Hoenderdaal gespeeld; de thuisbasis van Dalto gedurende de winterperiodes. In de eerste helft vielen de doelpunten aan beide zijden en ging de wedstrijd gelijk op wat uitmondde in een 24-24 stand bij de rust. Ook na de rust bleef het doelpunten regenen waarbij Dalto langzaam wat uit begon te lopen. Ook overtredingen van Groen Geel in de laatste minuten konden de winst van de Driebergers niet meer voorkomen.Als Dalto de finale weet te winnen, zal het komend seizoen uitkomen in de Korfbal League, het hoogste niveau in Nederland. De finalewedstrijd zal op 24 maart, om 20.00u gespeeld worden bij PKC. Adres: Andoornlaan 36, 3356 LC Papendrecht.  Op hun eigen website deelde Dalto de video van de gehele eindstrijd: https://youtu.be/VzGNXn3pel8