FC Utrecht-PSV zonder publiek, Jong FC Utrecht verliest in eerste divisie

Jong FC Utrecht verloor overigens het thuisduel tegen Almere City vrijdagavond met 1-3. Daardoor hebben de bezoekers uit de Flevopolder nog kans om rechtstreeks te promoveren, rivaal De Graafschap kwam tegen Jong Ajax niet verder dan 1-1. Almere City kreeg op Zoudenbalch voor rust twee strafschoppen: de eerste werd gemist door topscorer Thomas Verheydt, de tweede benut door Daniël Breedijk.Odysseus Velanas scoorde vlak na rust een goal tegen waarna aanvoerder Jeredy Hilterman twee grote kansen op de gelijkmaker miste. In de slotfase besliste Almere de wedstrijd via Ilias Alhaft (1-3) waardoor de spanning in de kopgroep van de Keuken Kampioen Competitie gehandhaafd bleef omtrent een tweede rechtstreekse promotieplek waarvoor ook NAC nog in de race is.