Hercules – FC Groningen biedt veel voor meegereisd publiek

In de elfde minuut verzilvert Hercules meteen de enige kans en schiet Fouad Belarbi de Utrechters op een 1-0 voorsprong. De voorsprong was opvallend gezien het feit dat Groningen het spel tot dan toe bepaalde.Vlak voor rust weet Oussama Idrissi 1-1 te maken en ondanks het gelijkspel krijgen de Hercules een luid applaus van de aanhang.Na rust weet FC Groningen echter snel 1-2 te maken en in de 65ste minuut wordt het 3-1 tot opluchting van de Groningen fans. Als de 1-4 ook nog gemaakt wordt door invaller Hrustic lijkt de wedstrijd gespeeld.Hercules weet in de 86ste minuut nog 2-4 te maken met een schitterende goal van Oehlers, waardoor de Utrechters met geheven hoofd het veld mogen verlaten. Even later wordt de Hercules-speler door de stadionspeaker nog uitgeroepen tot Man of the Match. GalgenwaardDe wedstrijd tegen Groningen werd in het thuishonk van FC Utrecht, de Galgenwaard, gespeeld. De oude Galgenwaard was decennialang de thuisbasis van Hercules en dat maakte de locatie voor de supporters extra interessant. De wedstrijd is niet op het terrein van Hercules, omdat daar geen lichtmasten staan die voldoende licht kunnen geven.