Jong FC Utrecht verliest onnodig met 1-2 van FC Eindhoven

Jong FC Utrecht komt vandaag goed uit de startblokken. De ploeg van trainer/coach René Hake creëert veel kansen en alles lijkt erop dat de Domstedelingen vanavond de score gaan openen. Na vier minuten passeert Mohamed Mallahi zijn tegenstander, maar die ziet vervolgens zijn schuiver net aan de verkeerde kant van de paal eindigen. De pegel van de opgekomen rechtsback Mark Pabai eindigt snoeihard in het zijnet. Ook de kans van Jeredy Hilterman, waar de supporters 'm al telde, werd nog gekeerd door doelman Ruud Swinkels.Dan zijn het de Eindhovenaren die vanavond de score openen. Kaj de Rooij stoomt na tien minuten op aan de linkerflank. De vleugelspeler dribbelt richting het zestienmetergebied en schuift bal vervolgens achter doelman Fabian de Keijzer: 0-1.De Domstedelingen komen in de tweede helft sterk uit de kleedkamers en laten direct zien wat ze in de voor ogen hebben: scoren. Die drive resulteert uiteindelijk in de gelijkmaker. Nadat Sylian Mokono de bal op overtuigende wijze weet te veroveren, dribbelt de verdediger langs de achterlijn en passeert hij een aantal man van FC Eindhoven. Met zijn linker geeft Mokono een goede voorzet. Tim Pieters, die vandaag debuteert in de Keuken Kampioen Divisie, hoeft er alleen maar zijn hoofd tegenaan te krijgen: 1-1.De volgende wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie voor de Domstedelingen wordt op vrijdag 11 september gespeeld. Op die dag neemt het elftal van trainer/coach René Hake het op tegen FC Volendam. Om 18.45 uur wordt er afgetrapt in het Kras Stadion.