Slordig FC Utrecht zeker van ‘verlengstuk’

Sven van Beek moest eraan te pas komen om zijn eigen doelman koppend te passeren.Die 2-0 zou een opmaat moeten zijn voor een grote Utrechtse zege maar niets was minder waar. Willem II kon zich oprichten omdat de thuisclub zich bezondigde aan onnodig veel balverlies. De tegengoal van Sebastian Holmén kwam dan ook niet uit de lucht vallen en de Tilburgers roken meer. Een doeltreffende tegenstoot via Gyrano Kerk bracht toch weer lucht aan Utrechtse zijde maar zelfs de 3-1 bracht geen opluchting. De bezoekers wisten nog een keer tegen te scoren via Kwasi Wriedt. Na zes minuten spannende blessuretijd floot scheidsrechter Jeroen Manschot af.'Het zal in de nacompetitie een stuk beter moeten dan vanavond, willen we een kans maken om  dat verlengstuk te winnen,' zo vatte Sander van der Streek, de beste man aan Utrechtse zijde, het teleurstellende optreden tegen Willem II kernachtig samen. De bezoekers misten overigens trainer Zeljko Petrovic die getroffen is door een acute hernia. Bij FC Utrecht ontbraken de twee geschorsten: aanvoerder Willem Jansen en verdediger Mark van der Maarel.