Van Hamersveld blijft ’t Goy trouw

Voetbal Hans van Echtelt

Bram van Hamersveld blijft aan als trainer van de selectie van ’t Goy. Van beide kanten was de animo groot om de samenwerking ook komend seizoen te continueren. Rob Zomer blijft aan als coach van Jonathan maar gaat die functie combineren met een functie als hoofd jeugdopleiding bij De Meern bij welke club hij in het verleden ook al actief was.

Sjoerd Molleman wordt de nieuwe trainer van Nita. Hij volgt bij de club in Nieuwer ter Aa  Bertud van Schaik op die op zijn beurt vertrekt naar Groot Ammers.

Sjoerd Molleman (31) komt oorspronkelijk uit Loenen aan de Vecht en woont op dit moment met zijn vriendin Carmen in Utrecht. In het dagelijks leven is hij werkzaam op de hypotheekafdeling van de Triodos Bank. Het trainersvirus kreeg Molleman al vroeg te pakken. Nadat hij twee seizoenen bij SV de Vecht voor de groep had gestaan, vertrok hij naar FC de Bilt. Daar is hij de afgelopen vijf seizoenen werkzaam geweest als assistent-trainer.  ‘Ik zit zelf op zaterdagmiddag ook op de bank te kijken en wil iets zien waar ik van kan genieten. Dat is terug te zien in de speelwijze die ik ambieer; zo hoog mogelijk druk zetten en zoveel mogelijk zelf in balbezit zijn!’ aldus Molleman. Bij voetbal draait het om prestatie en ambitie, maar ook het sociale aspect spreekt Molleman erg aan. ‘Het draait om samenwerking, zowel op het veld als daarbuiten. Ik krijg de indruk dat dit bij NiTA goed geregeld is en heb veel zin om dit te gaan ervaren.’