Veelgestelde vragen

1. Waar kan ik de Utrechtse Sportkrant krijgen?
De krant is beschikbaar op vele punten in de regio Utrecht. Deze lijst wordt regematig van een update voorzien op onze website en is hier te vinden: https://utrechtsesportkrant.nl/distributiepunten/

 

2. Is de Utrechtse Sportkrant onafhankelijk?

De Utrechtse Sportkrant ontvangt geen financiering of subsidie.

Bedrijven kunnen besluiten online en in de papieren krant te adverteren bij een artikel van hun keuze. De redactie doet vooraf of bij publicatie geen toezeggingen over onderwerpkeuze, presentatie of inhoud.

 

3. Hoe kom ik aan meer informatie mbt adverteren op de website of in de papieren krant?
U kunt meer informatie over adverteren krijgen op onze website: https://utrechtsesportkrant.nl/adverteren/

 

4. Hoe wijzig ik mijn gegevens?
U kunt verschillende redenen hebben om uw gegevens bij ons te willen wijzigen, zoals bijvoorbeeld een verhuizing, het openen van een nieuwe rekening of het krijgen van een nieuw mailadres of telefoonnummer. Alle gegevens die in ons bezit zijn en u graag wilt wijzigen, stuurt nu naar ons via het contactformulier: https://utrechtsesportkrant.nl/contact/ 
Binnen vijf werkdagen wordt het wijzigen van uw gegevens aan u bevestigd.

 

5. Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Utrechtse Sportkrant is onderdeel van Bankabel. Bankabel legt informatie die aan ons verstrekt wordt, zoals mogelijk uw NAW-gegevens en mailadres, gebruikers van artikelen, producten & diensten en klanten voor onder andere de uitvoering van de overeenkomst. Wilt u weten welke persoonsgegevens wij van u hebben vastgelegd, stuur dan een mail naar privacy@utrechtsesportkrant.nl.

 

6. Kan ik de krant blijven ontvangen, ook als ik ga verhuizen buiten het verzorgingsgebied en geen toegang tot de distributiepunten heb?
Dat kan! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: https://utrechtsesportkrant.nl/contact/ 

 

7. Mijn vraag staat hier niet tussen, wat nu?
We nodigen u uit contact met ons te zoeken. Dat kan via het contactformulier: https://utrechtsesportkrant.nl/contact/, via mail: info@utrechtsesportkrant.nl of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 030 293 25 16.

Op maandag zijn wij gesloten, maar wel bereikbaar op bovenstaand mailadres.