Versterkingen voor de honkballers van Quick

Honkbal/Softbal Ted Vermeulen

Cityside Apartments Quick (A) honkbal heeft zich met onmiddellijke ingang versterkt met een Australische infielder: Ryan Dale. Mede door een aantal blessures is hij een gewenste aanvulling voor de selectie. Komend weekend tijdens de traditionele American Day op sportpark Dorrestein wordt de nieuwe aanwinst aan het publiek gepresenteerd voorafgaande aan de wedstrijd Quick- Twins (14.00 uur).

De 22-jarige Dale is in Melbourne geboren, waar hij verschillende seizoenen speelde en al op jonge leeftijd opviel. Zo speelde hij ook vier seizoen in de organisatie van de Royals in de Verenigde Staten.

De rechtshander heeft het talent niet van een vreemde; zijn vader is de Australische honkballegende Phil Dale, de eerste Australische honkballer, die een beurs kreeg in de VS.

Ook Joran Berkhout maakt zijn opwachting bij Quick. Deze linkshander kwam vorige week over van het Haagse Storks. Bij Quick speelt hij samen met een aantal teamgenoten van Oranje O-23, waar hij ook voor geselecteerd is. Joran speelde vorige week al in het Quick-tenue en wist twee teamgenoten over de thuisplaat te slaan.