Vijfde editie Urban Trail Utrecht op 2e paasdag

Atletiek Redactie

Op Paasmaandag 18 april 2022 gaat de KLM Urban Trail Utrecht van start. Deze jubileumeditie biedt deelnemers een uniek parcours dat hen door tal van markante en iconische gebouwen in de Domstad leidt. De leukste locaties van voorgaande edities worden gecombineerd met verrassende nieuwkomers. Zo gaat het parcours in 2022 door het iconische Spoorwegmuseum. Sportievelingen kunnen kiezen uit een parcours van 5 of 10 km. De inschrijving is vanaf vandaag geopend.

In 2022 wordt de KLM Urban Trail Series georganiseerd in 12 steden. Elke KLM Urban Trail laat hardlopers gedurende de run kennismaken met de vaak verborgen bezienswaardigheden van een stad. Bekijk de volledige kalender op urbantrailseries.nl.

De komende tijd worden alle locaties en het volledige parcours bekendgemaakt.

Inschrijven is mogelijk via utrechturbantrail.nl. We blijven de ontwikkelingen rondom COVID-19 nauwgezet volgen en we zullen alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijden. Wanneer het evenement onverhoopt geen doorgang kan vinden op Paasmaandag ten gevolge van COVID-19, blijven de aangeschafte startbewijzen geldig voor de eerstvolgende editie.