Derby morgen in Werkhoven en Cothen

Voetbal Redactie

In de onderste regionen van de Kromme Rijncompetitie staat komende zaterdag de derby tussen Aurora en Schalkwijk op het programma. Beide ploegen troffen elkaar op zaterdag 20 november op sportpark Blokhoven en dat duel eindigde in 2-2. De bezoekers uit Werkhoven namen via Jeffery Renzenbrink en Sander de Bruin maar Schalkwijk kwam alsnog langszij via goals van Bas van Dijk en Vince Seelen die vlak voor het eindsignaal van scheidsrechter Arnold Wateler de 2-2 langs doelman Tom Klever tikte.

Afgelopen zaterdag stuntte Schalkwijk door titelkandidaat in de KNVB vierde klasse I, poule west 1 DEV op 2-2 te houden, nadat de thuisclub met 2-0 had voorgestaan. Maar DEV kon aangemoedigd door de in Doorn woonachtige supporter Kees Jansma toch na rust de 2-2 nog afdwingen. Aurora deed het minder goed want de Werkhovenaren verloren met 3-0 bij fusieclub SV Achterberg en kunnen zich tegen Schalkwijk mogelijk een beter resultaat afdwingen.

De stand in het klassement kwam deze week geen verandering, omdat het inhaalduel tussen ‘t Goy en Odijk afgelopen dinsdag opnieuw geen doorgang vond wegens corona en nu hopelijk komende dinsdag 5 april om 20.30 uur op sportpark Den Eng aan de Tuurdijk wordt ingelast.


De laatste nieuwsberichten: