Voorjaarscompetitie en Tenniskids naar najaar verplaatst

Padel Tennis Redactie

De tennis voorjaarscompetitie en de Tenniskids competitie kunnen niet starten in het weekend van 9/10 mei en het spelen van deze competities is voor de zomer niet haalbaar. De KNLTB ziet zich daarom genoodzaakt de competities naar het najaar te verplaatsen. Ook de Voorjaarscompetitie Padel, die op 25 mei zou starten, wordt verplaatst naar het najaar. Of de competities in het najaar definitief door kunnen gaan is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten zulke omvangrijke competities te spelen.

De tennisbond stelt in een verklaring dat de Voorjaarscompetitie en de Kia Tenniskids competitie worden gespeeld in de periode van de Najaarscompetitie, van begin september tot en met eind oktober. Klik hier voor de speeldata. De Najaarscompetitie Padel wordt ook gespeeld in de periode september en oktober. Klik hier voor de speeldata. 

Tijdens de nieuwe tenniscompetitie zal niet worden gespeeld om promotie of degradatieOp die manier verliezen de teams, die in het najaar niet kunnen of willen spelen, hun teamrechten niet voor het voorjaar van 2021. Alle teamrechten van de Voorjaarscompetitie 2020 blijven dus geldig voor de inschrijving van volgend jaar.