Voorronde NK Stoepranden in Mijdrecht

Overig nieuws Redactie

Ook dit jaar organiseert Team Sportservice De Ronde Venen samen met Jantje Beton één van de voorrondes voor het NK Stoepranden dat op zondag 22 september plaats vindt in Amersfoort. De voorronde is woensdag 10 juli van 14.00 tot 15.30 uur op het Raadhuisplein in Mijdrecht. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

In 30 Nederlandse gemeenten worden lokale voorrondes gehouden waaraan iedereen, ongeacht leeftijd, mee mag doen. ‘Stoepranden is een laagdrempelig spel dat iedereen kan spelen. Daarom nodigen we graag jong en oud uit om deel te nemen’, vertelt Rianne Schaap van Team Sportservice De Ronde Venen. ‘Vorig jaar was het een enorm succes. En de landelijke finale was één groot feest. Daarom regelen wij vervoer voor de deelnemers die de finale halen en hun begeleiders, zodat we het hen makkelijker maken bij dit mooie evenement in Amersfoort aanwezig te zijn.’

Naast Mijdrecht (De Ronde Venen) worden ook voorrondes gehouden in de provincie Utrecht in Amersfoort, Bodegraven, Rhenen, Vianen en Lopik.