Zakelijk abonnement

De Utrechtse Sportkrant is vaak een welkome aanvulling op de leestafel voor uw bezoekers en gasten. Ook het personeel leest graag over lokale sporten, verenigingen, sportbeleid en een actief, gezond leven. Onderzoek toont bovendien aan dat een gezonde en fitte levensstijl verzuim verkleint en productiviteit bevordert. Dat is dan weer interessant voor u als werkgever.

De Utrechtse Sportkrant wordt gratis verspreid bij grote regionale evenementen en bij Utrechtse sportverenigingen. Als u de krant maandelijks op uw werkadres wilt ontvangen, vragen wij een vergoeding voor verzend- en administratiekosten.

 

Papieren krant
Papieren krant

 

Voor een zakelijk abonnement kunt u onderstaand formulier gebruiken.

 

  Ik kies voor het volgende abonnement:
  Een jaarabonnement op de Utrechtse Sportkrant ad EUR 49,95Een halfjaarabonnement op de Utrechtse Sportkrant ad EUR 27,50Een proefabonnement van drie nummers op de Utrechtse Sportkrant ad EUR 10,- Deze prijzen zijn inclusief BTW.

   
  Zakelijke abonnees nemen normaliter meerdere abonnementen af zodat gasten/bezoekers en personeel de krant tot hun beschikking hebben. Welk aantal wenst u te ontvangen?

   
  Mocht u meer dan vijf abonnementen op één adres afnemen ontvangt u een aantrekkelijke korting. Neemt u daartoe contact met ons op via abonnee@utrechtsesportkrant.nl

   
  Gewenste ingangsdatum (verplicht)

   
  Uw organisatie is een

  Naam organisatie (verplicht)

  Afdeling

  Adres (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Plaats (verplicht)

   
  Ter attentie van

  Initialen (verplicht)

  Voornaam

  Achternaam (verplicht)

  Telefoonnummer

  E-mailadres (verplicht)

  Geboortedatum

   

  Ik kies voor een:
  Automatische incassoFactuur (toeslag EUR 2,-)

  Mocht u kiezen voor een automatische incasso, vinkt u dit vakje aan:
  Ja, ik machtig hierbij de uitgever van de Utrechtse Sportkrant h.o.d.n. Bankabel om het abonnementsgeld tot wederopzegging van mijn rekening af te schrijven

  IBAN nummer (verplicht)

   

  Mijn kenmerk met betrekking tot de factuur:

  Kostenplaats

   
  Bericht