Zwem4Daagse voor de 32ste keer georganiseerd in Vianen

Zwemmen Redactie

Na een succesvolle terugkeer van de Zwem4Daagse in 2019 hebben Team Sportservice Vianen, Helsdingen Sport en Cultuur en de gemeente Vijfheerenlanden besloten dit jaar het evenement wederom te organiseren. De 32ste editie vindt plaats tijdens de nationale sportweek van maandag 21 september tot en met vrijdag 25 september in het zwembad van Helsdingen Sport en Cultuur.

‘Dit is goed nieuws, want de Zwem4Daagse is een leuk evenement waarmee kinderen en volwassen gestimuleerd worden om te blijven zwemmen’, aldus de organisatie. De Zwem4Daagse in Vianen is het grootste landelijke zwemevenement dat in Nederland plaatsvindt. Deelnemers worden beloond met een officiële medaille door in vijf dagen tijd vier keer een bepaalde afstand te zwemmen, bijvoorbeeld 250, 500 of 1000 meter.

De inschrijving zal begin september geopend worden. Inschrijven kan bij de receptie van Helsdingen Sport en Cultuur of online. Daarover volgt meer informatie via diverse kanalen, waaronder de websites en Facebook-pagina’s van Helsdingen Sport en Cultuur en Team Sportservice Vianen. Inschrijven kan ook nog bij de start van de Zwem4Daagse, de inschrijfkosten zijn in dat geval hoger.