Jong FC Utrecht speelt gelijk tegen NAC

In een vrijwel leeg Stadion Galgenwaard heeft Jong FC Utrecht vanavond een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen NAC: 1-1. Bij de club uit Breda debuteerde Jean-Paul van Gastel als hoofdcoach als opvolger van de ontslagen Peter Hyballa. Zijn team had aanvankelijk het initiatief maar doelman Calvin Raatsie bracht tot twee keer redding op een Bredase kopstoot. De goal viel wel aan de andere kant toen Emil Rohd Schlichting door de NAC-defensie soleerde waarna Sil van der Wegen de fraaie soloactie gemakkelijk kon afwerken: 1-0.

Emil Rohd Schlichting
Fotocredits: FC Utrecht

Even later was het bijna 2-0 maar kon de inzet van Blakew ternauwernood van de lijn gehaald worden. Na rust bleef het een gelijkwaardig duel maar toch produceerde NAC de gelijkmaker via een eigen treffer van Jong FC Utrecht waarna Raatsie met een knappe reflex de 1-2 voorkwam van aanvoerder Clint Leemans. Na acht minuten blessuretijd vond scheidsrechter Rozendal het genoeg en bleef de 1-1 dus op het scorebord.